Od trača do istine: Žurke bez prestanka feat. Darko Filipović

Glas Srpske
Od trača do istine: Žurke bez prestanka feat. Darko Filipović

Pjevač Darko Filipović je nakon naporne sezone riješio da sebi obezbijedi pravi odmor. Trenutno je u Ohridu gdje je posljednjih nekoliko dana u ludom provodu sa svojim najboljim prijateljima, pišu mediji u Srbiji.

- Uživam u društvu svojih dobrih drugara, jer retko imamo prilike da se okupimo u normalnim okolnostima. Na nekoj smo vrsti žurke koja traje bez prestanka. Želeo sam da se lepo opustim, bez pritiska i stalnog prisustva fotografa. Mogu da kažem da smo poslednjih nekoliko noći uživali u piću, što je često trajalo do ranih jutarnjih sati. Ne stidim se toga, to je normalno za mlade ljude poput nas - rekao je Darko.

Iako je momcima najljepše kada su sami, tako da ne moraju da paze šta govore i rade, Darko već razmišlja o tome da bi mogao da nađe novu ljubav.

- Nije lako u današnje vreme ostvariti dužu i kvalitetniju ljubavnu vezu, naročito kada je neko poznat. Tu se stvaraju problemi koje je moguće reštiti samo uz ogromno strpljenje i odricanje, na šta mnogi nisu spremni. Želeo bih da imam neku kratkotrajnu letnju romansu, a o nečem trajnijem razmišljaću kasnije - otkriva mladi pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana