Od trača do istine: Zorici cvijeta ljubav

Glas Srpske
Od trača do istine: Zorici cvijeta ljubav

Folk pjevačica Zorica Marković (52) pojavila se prije neku noć na žurci u rijalitiju "Parovi" sa svojim 14 godina mlađim momkom Jovanom Hancom, sa kojim je u vezi već šest mjeseci.

U početku su se družili sa ostalim gostima emisije da bi potom poželjeli da se osame i otišli u sobu, legli na krevet i počeli da se ljube.

Često se do sada spekulisalo o tome s kim je ona u ljubavi, a ovog puta pjevačica je riješila da prizna da je konačno našla pravog momka za sebe.

- Istina je da imam momka. Mnogo puta do sada sam čitale priče da sam s ovim ili onim u vezi i to su sve bile izmišljotine. Jovan i ja smo već dugo godina prijatelji, a pre pola godine uplovili smo u emotivnu vezu. On je rođen u Nemačkoj, zato ima njihovo prezime, ali živi i radi u Srbiji. Lepo mi je s njim i mislim da sam zaljubljena. Ne verujem da ću se ponovo udavati, ali mislim da je Jovan onaj pravi sa kojim želim da budem do kraja života - rekla je Zorica prije nego što su se ona i Jovan pokupili i otišli u nepoznatom pravcu da nastave započeto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana