Od trača do istine: Zorica Dukić u novoj vezi

Glas Srpske
Od trača do istine: Zorica Dukić u novoj vezi

Iako se već u nekoliko navrata tokom trajanja rijaliti programa "Parovi" moglo čuti da su Zorica Dukić i Miloš Vuković svoju vezu postavili na viši nivo, pobjednica ovog rijalitija je, kako se priča, otišla korak dalje pa je otpočela vezu i sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Naime, kako je prenio list "Alo", Dukićeva i bivši Anabelin momak se znaju iz viđenja odranije, a svoje zvanično upoznavanje imali su poslije "Parova":

- Posle rijalitija, Mladen je poslao Zorici poruku u kojoj joj je čestitao na pobedi i tako je krenulo njihovo dopisivanje, a potom izlazak u grad, koji se vrlo brzo pretvorio u nešto više od običnog drugarstva. Otud i ne čudi što su nedavno fotografisani zajedno na humanitarnoj žurki u jednom klubu - kazao je za "Alo" izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Mladenov komentar na cijelu priču za sada je izostao, dok je Zorica bila iznenađena:

- Šta je tu čudno što se dve javne ličnosti sreću?! Mladena znam odranije iz sveta modelinga, a planiramo i da radimo neke zajedničke projekte. Miloš i ja smo i dalje u vezi i sve je normalno - rekla je u jednom dahu Zorica Dukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana