Od trača do istine: Željko Samardžić tužio komšinicu

Glas Srpske
Od trača do istine: Željko Samardžić tužio komšinicu

Poznati pjevač Željko Samardžić šokirao se kada je doputovao u Crnu Goru i zatekao komšinicu i njeno cvijeće u dvorištu svoje porodične kuće. Komšinica, inače mještanka, pomislivši da Samardžić ima već dovoljno materijalnih dobara, pa da neće praviti problem, odlučila je da sruši zid koji ih je dijelio i tako napravi sebi baštu. Međutim, poznati pjevač "presavio je tabak" i odlučio da stvar proslijedi sudu u Podgorici, koji će odlučiti o kazni za prisvajanje tuđeg posjeda.

- Istina je da sam prilikom svog dolaska u Dobrotu našao srušeni zid i ogradu koja me je dijelila od komšinice. Od njene i moje bašte napravila je sebi jednu veliku, želeći da prisvoji i moju baštu - priča pjevač za "Alo!" i dodaje:
- Imala je neke veze u Kotoru, pa je navodno dobila papire da je to njeno. Angažovao sam advokata i moja komšinica je dobila krivičnu prijavu, tako da će na sudu morati da dokaže svoju istinu. Ja vjerujem u pravni sistem Crne Gore i nadam se da će odgovarati i ona i oni koji su joj pomogli u tim prljavim poslovima. Sve moje komšije je zgrozile činjenica da je ograda srušena u mom odsustvu! - zaključuje Samardžić.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana