Od trača do istine: Željko i Jovana spremni za prinovu

Glas Srpske
Od trača do istine: Željko i Jovana spremni za prinovu

Popularni pjevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Janković, poslije jednomjesečnog raskida, zaključili su da su ipak suđeni jedno drugom i da ne treba da gube vrijeme na svađanje, već da se posvete onom najljepšem - potomstvu.

Naime, prema saznanju pojedinih medija u Srbiji, njih dvoje riješili su da brže-bolje renoviraju Željkov stan i jednu od prostorija pretvore u dječiju sobu. Za to vrijeme, nalaze se u Jovaninom stanu na Vračaru, gdje je voditeljka živjela prije nego što se preselila kod svog voljenog.

Da li su ove ubrzane pripreme rezultat neočekivane vijesti o prinovi, ili samo planiraju na vrijeme, za sada nije poznato, ali moguće je da se sazna uskoro.

Podsjetimo da je Jovana s kojom se Željko vjerio za Dan zaljubljenih, prije nešto više od mjesec, izjavila da će svom budućem suprugu roditi troje djece.

- Sa Željkom želim da imam troje dece i to tri kćerke. Svadbu očekujem sledeće godine na Dan zaljubljenih jer je po starinskim običajima pravilo da veridba traje godinu dana - rekla je Jovana gostujući u emisiji "Amidži šou".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana