Od trača do istine: Zbog Brene rastu cijene nekretnina

Glas Srpske
Od trača do istine: Zbog Brene rastu cijene nekretnina

Popularna pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović nedavno su spisku svojih nekretnina pridodali odlično uređen ljetnjikovac u mjestu Kokin Brod, koji se nalazi na samoj obali prelijepog Zlatarskog jezera, javili su pojedini mediji u Srbiji.

Jedan od lokalnih funkcionera, koji je insistirao na anonimnosti, izjavio je da je poznati par kupio kuću koja je urađena od drveta, a takav je i čitav enterijer. Trenutno se ljetnjikovac oprema savremenim namještajem i tehnikom, nakon čega će par moći da ugosti svoje prijatelje na ovoj skrivenoj i atraktivnoj lokaciji. Zanimljivo je i to da je cijena ostalih vikendica u komšiluku dvostruko skočila nakon što su Brena i Boba kupili nekretninu, pa se tako kuće koje su procjenjivane na 20.000, sada prodaju za 40.000 evra, kazao je pomenuti izvor.

Iako Brena nije direktno potvrdila kupovinu kuće, već samo da su ona i Boba sa prijateljima ljetos iz turističkih razloga  obilazili Zlatibor, pa tako i Zlatarsko jezero, posljednjih nedjelja u ovom kraju svi pričaju da im je Brena postala komšinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana