Od trača do istine: Zaduživanje Nataše Bekvalac zbog krize

Glas Srpske
Od trača do istine: Zaduživanje Nataše Bekvalac zbog krize

Svjetska ekonomska kriza očigledno je potresla i domaću estradu, pa je sve veći broj zvijezda prinuđen da se zadužuje kod banaka ukoliko želi sebi da priušti neki luksuz. Čini se da je posljednja potvrda ovoga to što je pop pjevačica Nataša Bekvalac kupila "mini kuper" na lizing. Na ovaj način, pjevačica će vlasništvo nad automobilom steći tek kada se otplati i posljednja rata, prenose pojedini mediji u Srbiji!

- Nata je dugo tražila i zagledala automobile da bi na kraju njen izbor bio metalik "mini kuper", koji je sličan onom modelu koji je donedavno vozila, a koji je bio u vlasništvu jedne sponzorske kompanije. Nataša nije imala toliko keša koliko košta novi "mini moris", na koji se prvobitno nameračila (oko 20.000 evra), pa je automobil uzela na lizing gde će joj mesečna rata biti oko 250 evra - priča dobro obaviješteni izvor, blizak novosadskoj pjevačici.

Inače, nezvanično se ovih dana mogu čuti priče da je lijepoj Nati istekao sponzorski ugovor, pa je morala da vrati automobil koji je dobila kao zaštitno lice. U svakom slučaju, ona se brzo snašla, a uspomenu na svog novog četvorotočkaša imaće svakog prvog u mjesecu, sljedećih nekoliko godina, kada joj bude dospijevala rata za lizing.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana