Od trača do istine: Za Natu i Danila nema krize

Glas Srpske
Od trača do istine: Za Natu i Danila nema krize

Pop pjevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović opremili su novokupljeni stan u centru Novog Sada unikatnim namještajem koji su platili 30.000 evra, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji. Oni navode da je lijepa Nata, na preporuku supruge jednog aktuelnog ministra Vlade, otišla u salon namještaja koji se nalazi u beogradskom naselju Senjak, gdje je odabrala unikatne komade za svoj novi dom.

- U salon zatvorenog tipa koji se nalazi u jednoj raskošnoj vili može se doći isključivo po preporuci. Tu možete naći mnoštvo skupocenih komada nameštaja, na kojima se vidi rad Svarovskog i Kartijea, a jasno je da klijentela koja ovde navraća ima jako dubok yep. Gospodin koji drži ovaj salon uopšte ne voli publicitet, a njegove mušterije su domaći političari, ali i političari iz okolnih zemalja, zatim pevači, sportisti i novopečeni biznismeni, ispričao je izvor upućen u čitavu priču.

Pored novosadske Barbike, kako neki zovu popularnu pjevačicu, u luksuznu vilu u elitnom beogradskom naselju svojevremeno je navraćao i Zdravko Čolić, a priča se da je prije dvije godine nekoliko komada namještaja kupila i Jadranka Kosor, aktuelna premijerka Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana