Od trača do istine: Vlado Georgijev krstari kao usamljenik

Glas Srpske
Od trača do istine: Vlado Georgijev krstari kao usamljenik

Iako je kupio novi brodić, Vlado Georgiev će se na prvo krstarenje najvjerovatnije otisnuti sam, pošto je prije nekoliko dana njegova dugogodišnja djevojka Irena Market preletjela Atlantski okean i otišla da bude sa sestrom koja je pred porođajem.

Prema pisanju pojedinih tabloida, popularni pjevač je ljut na Irenu jer nije mogao da povjeruje da će ga ostaviti samog mjesec dana, i to baš u toku ljeta, koje je on planirao da provedu zajedno krstareći po Jadranu.

Vjerovatno je da će on ipak dio odmora provesti u svom Herceg Novom, a za plovidbu će najvjerovatnije potražiti drugo društvo, mnogo vičnije upravljanju plovilom nego što je on sam.

Podsjećanja radi, Vlado je prošle godine na lizing kupio jahtu "rinker 300KS" od jedne kompanije iz Podgorice. Model koji je naručio na sajmu nautike posjeduje "Volvo" motor, dugačak je šest i po metara i ima kompletnu opremu – klimu, agregat, navigaciju… Njegova vrijednost procjenjuje se na oko 100.000 evra. Ova jahta ima kupatilo, dnevnu i spavaću sobu u kojoj mogu da spavaju četiri osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana