Od trača do istine: Vjerena mlađana Mirka

Glas Srpske
Od trača do istine: Vjerena mlađana Mirka

Mlađana glumica Mirka Vasiljević vjerila se sa Vujadinom Savićem, sinom proslavljenog fudbalera Duleta Savića! Kako prenose pojedini tabloidi, oni su se vjerili prije desetak dana u Francuskoj, tačnije u Bordou, gdje Vujadin igra fudbal već duže vrijeme.

- Prosidba je bila krajnje romantična, a njih dvoje se toliko vole da im godine nisu bile prepreka za ovako veliki korak. Nažalost, nisu mogli sa prijateljima iz Beograda da proslave veridbu, ali je zato glumica odmah posle povratka iz Bordoa izvela svoje društvo na poznati splav ne bi li sa njima podelila srećnu vest. Inače, može se reći da se Mirka i preselila u Francusku jer je tamo više nego u svojoj zemlji. Njih dvoje nisu želeli da mediji odmah saznaju za veridbu jer ne vole da se pravi pompa oko njihove emotivne veze - rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Ipak, mladi fudbaler je nedavno izjavio da je zaljubljen do ušiju i da mu Vasiljevićeva neviđeno nedostaje, ali da se raduje jer će uskoro biti češće uz njega. Glumica nikada nije otvoreno pričala o njihovoj vezi, ali je nije ni krila, jer je bilo nemoguće sakriti ljubav koja traje još od kraja 2009. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana