Od trača do istine: Vjenčanje Leontine i Filipa na vidiku

Glas Srpske
Od trača do istine: Vjenčanje Leontine i Filipa na vidiku

Ono što pjevaču Mikiju Periću nije pošlo za rukom ni poslije četiri godine zabavljanja sa Leontinom Vukomanović, muzičaru Filipu Patu je uspjelo za samo nekoliko mjeseci.

Naime, prema pisanju pojedinih medija, koji se pozivaju na neimenovane izvore, novopečeni par će se vjenčati za nešto manje od dva mjeseca. Tačnije, između svojih rođendana, budući da su oboje rođeni u novembru, i to u samo dva dana razmaka, doduše, različitih godina. Tako će Leontina svoj rođendan obilježiti 13, Filip će to isto učiniti dva dana ranije, dok će se 12. novembra vjenčati.

Leontinini i Filipovi bliski prijatelji na ovu informaciju uglavnom reaguju sa zagonetnim smiješkom, ne želeći ništa da komentarišu javno, dok su neki ipak pristali da otkriju poneki detalj, naravno, pod uslovom da im se ne objavljuje identitet.

- Filip je preuzeo stvar u svoje ruke. Rekao joj je da je obožava, da su oboje zreli i ozbiljni ljudi i da ne vidi nijednu prepreku da ne započnu zajednički život kao muž i žena. Kada je pred nju izašao sa takvim stavom, Leontini nije preostalo ništa drugo nego da pristane - otkrio je jedan od tih izvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana