Od trača do istine: Vesna se predomislila

Glas Srpske
Od trača do istine: Vesna se predomislila

Poznata pjevačica Vesna Zmijanac riješila je da svom voljenom "progleda kroz prste" flert sa Zlatom Petrović. Tako, svega nekoliko dana nakon što je kategorično izjavila da je njena veza sa Željkom Rstovićem "završena priča", ova folkerka se predomislila i odlučila da svojoj ljubavi sa 14 godina mlađim muškarcem ipak da još jednu šansu.

- Željko i ja smo se malo sporečkali, ali nismo raskinuli. Istina je da se nismo videli dva dana, a to je za nas čitava večnost, jer se gotovo nikad ne razdvajamo - izjavila je Vesna, ali nije željela da komentariše navode medija da je njihova ljubav bila na iskušenju zbog toga što joj je dragi bio više nego prisan sa njenom koleginicom Zlatom, koja je poznata kao velika zavodnica na estradi.

Naime sve je počelo kada su Vesna i Željko zajedno bili na jednoj promociji, a gdje je gošća bila i Zlata Petrović.

Željko i Zlata su tada uslikani ispred hotela, gdje su žustro objašnjavali jedno drugom neke stvari i te fotografije su očigledno stigle do Vesne kojoj se očito nije dopao način njihove konverzacije, kao i to što su se izdvojili sami ispred hotela, a ona ostala unutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana