Od trača do istine: Vendi udara po Milošu

Glas Srpske
Od trača do istine: Vendi udara po Milošu

Samo nekoliko časova pošto je ušla u rijaliti program "Dvor", pjevačica Vesna Vukelić Vendi obrušila se na folkera Miloša Bojanića, iznoseći šokantne detalje iz njegovog života. Između ostalog je rekla da je radio za Državnu bezbjednost, te da je imao nadimak "crna štikla".

- Čoveka koji se nedavno ovde okliznuo na bananu i ostao bez oka zovu "nedoj...­ni". Svi znaju flertove ovog moralnog degenerika sa raznim obaveštajnim službama, jer je poznato da je dugo godina radio za Državnu bezbednost. Njemu su konstantno nabijali komplekse, pa je tako dok je radio kao doušnik, dobio nadimak "crna štikla". Radio je on i u Crnoj Gori kao kontraobaveštajac, tamo su ga zvali Duško Dugouško, odnosno Duško. Šef Cetinja je hteo da ga obesi i da mu veže uši u mašnu, ali je on pobegao u "Farmu" - ispričala je Vendi svoja saznanja, pa se između redova dokačila i Bojanićevog izgleda, rekavši da mu je desno uvo kao bečka šnicla, dok je lijevo zakržljalo u razvoju.

Na sve to Miloš je rekao da nema nikakav komentar, ali se sve vrijeme dok je trajalo Vesnino izlaganje domunđavao sa Majom Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana