Od trača do istine: Vanja Udovičić i slikanje s plavušom

Glas Srpske
Od trača do istine: Vanja Udovičić i slikanje s plavušom

Da je vaterpolista Vanja Udovičić veliki ženskaroš, to je poznato, ali da svoje hormone ne može da obuzda ni pred ženskim fanovima koji priđu da se slikaju s njim, to je već manje poznato. Naime, Vanja je prije nekoliko večeri bio u beogradskom klubu "Centro bar", gdje je zajedno sa svojim drugovima ludovao uz koktele i dobru muziku. U jednom trenutku prišla mu je zgodna plavuša kako bi se slikala s njim, što je njemu, po svemu sudeći, veoma prijalo.

- Pitala ga je da se slika, a Vanja je poslije petnaestak sekundi rekao da pristaje na slikanje, ali samo pod jednim uslovom - da se ona i njene drugarice pridruže njemu i njegovom društvu - ispričao je očevidac koji se zatekao na licu mjesta i dodao da je plavuša pristala na Vanjinu "ucjenu" i do kraja večeri ostala s njim.

Ljudi koji su se te noći zatekli u klubu tvrde kako su se Vanja i plavuša sve vrijeme smijali i slučajno dodirivali jedno drugo po ramenima i koljenima. Nakon mnoštva ispijenih koktela, Udovičić i plavojka su u kasnim večernjim časovima napustili lokal i uputili se u nepoznatom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana