Od trača do istine: Vanesa udarila Nemanju

Glas Srpske
Od trača do istine: Vanesa udarila Nemanju

Folk pjevačica Vanesa Šokčić mogla bi da bude diskvalifikovana iz rijaliti programa "Dvor" zbog toga što je udarila svog kolegu Nemanju Nikolića!

Na ludoj žurci koja se odigrala u utorak uveče, svi su dosta popili, tako da je došlo do nekoliko zanimljivih situacija. Sukob između Vanese i Nemanje je počeo kada je pjevač objasnio da ga bole noge i da neće ustati da igra, a Vanesa je bila uporna. Onda je on prokomentarisao da je pijana i savjetovao je da se smiri, zbog čega se Vanesa opasno naljutila.

Tada je nastao haos i poslije povratka u kuću za građanstvo, svađa između njih dvoje kulminirala je tako što ga je Vanesa dva puta udarila po licu, a poslije mu je i skinula naočare.

Istovremeno, korpulentna pjevačica Lana je prijetila Nemanji da će da ga iznese iz prostorije i da će dobiti batine, jer je njenu koleginicu Vanesu nazvao pijanicom.

Još nije poznato da li će folk pjevačica i na koji način biti kažnjena zbog ovakvog gesta, ali kako je fizički obračun najstrože zabranjen u "Dvoru" realno je očekivati da Vanesa bude kažnjena, vjerovatno direktno nominovana, a možda čak i diskvalifikovana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana