Od trača do istine: Uvod u medeni mjesec Olje Karleuše

Glas Srpske
Od trača do istine: Uvod u medeni mjesec Olje Karleuše

Pjevačica Olja Karleuša prvi put se odvojila od svog jednogodišnjeg sina Pavla i s nevjenčanim suprugom Pecom otputovala u Sloveniju, što je ocijenila kao u uvod u medeni mjesec.

Kako prenose pojedini mediji, njih dvoje su proveli produženi vikend u mjestu Terme Olimpija, gdje su s prijateljima uživali u čarima luksuznog hotela "Sotelija".

- Nismo venčani, pa nam je svaki zajednički odmor uvod u medeni mesec. I tako već šest godina. Ovo je prvi put da se odvajamo od Pavla, i jedva smo se odlučili na to! Tamo smo otišli s još jednim bračnim parom, koji isto ima bebu, i moram da priznam da su očevi više "kukali" za decom nego nas dve! Peci je bilo posebno teško da se odvoji od sina, koji je ostao kod bake i deke. Inače, u hotelu smo imali maksimalan ugođaj, a posebno su prijale tajlandske masaže i opuštanje u spa centru - prenela nam je Olja svoje fantastične utiske iz "dežele", dodavši da su samo jednom izašli iz hotela, pošto su u njemu imali sve što im treba.

Jedino im je prve večeri raspoloženje pokvarila pomisao da su izgubili novac, ali sve se brzo riješilo kad su otkrili da su se šuške sakrile duboko u Oljinoj torbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana