Od trača do istine: Udaje se Katarina Vučetić

Glas Srpske
Od trača do istine: Udaje se Katarina Vučetić

Još jedna ljepotica staje na ludi kamen. Manekenka i bivša učesnica ekstremnog rijalitija "Survivor" Katarina Vučetić vjerila se sa svojim momkom, biznismenom Alenom Selimovićem. Kako prenose pojedini mediji u Srbiji, njih dvoje su prije nekoliko dana ovu radosnu vijest saopštili njenim roditeljima, a potom su napravili žurku za svoje najbliže prijatelje.

- Između Katarine i Alena se rasplamsala velika ljubav po njenom povratku s Filipina, ali su je skrivali od javnosti do Božića. Sada su odlučili da je krunišu brakom. Svadba će biti u maju, ona će uzeti njegovo prezime, što je i objavila na zabavi koju su organizovali - ispričao je neimenovani i dobro obaviješteni izvor, a vjeridbu je potvrdila i manekenka.

- Istina je da smo se Alen i ja verili, ali smo odlučili da našu privatnost i detalje svadbe ne iznosimo u javnost. Nadam se da nas razumete - rekla je Katarina.

Mediji su ranije javili da je crnokosa ljepotica sa svojim izabranikom proslavila božićne praznike u glavnom gradu Rusije, a on je njihovu vezu objelodanio i na svom "Fejsbuk" profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana