Od trača do istine: Tošić iznenadio JK

Glas Srpske
Od trača do istine: Tošić iznenadio JK

Iako je mislila da će rođendan proslaviti samo sa svojim obožavaocima na nastupu u crnogorskom klubu "Trokadero", pop zvijezdu Jelenu Karleuša te večeri iznenadio suprug Duško Tošić, kada je privatnim letom došao u hotel. Zadržao se samo nekoliko časova, do jutra, jer je zbog poslovnih obaveza u Fudbalskom klubu Crvena zvezda morao nazad u Beograd.

- Provela sam nezaboravan rođendan okružena obožavaocima, koji su se potrudili da se osećam kao nikada dosad. Ali, posle nastupa, kada sam krenula u hotel, bila sam malo tužna što ću biti sama u hotelskoj sobi, kao i mnogo puta dosad. Ipak, po ko zna koji put, pokazalo se da imam muža kakvog sam samo poželeti mogla. Iznenadio me kako samo on zna! Doleteo je na nekoliko sati, čestitao rođendan i odleteo nazad na jutarnji trening.

- Ja sam srećna žena i od života sam dobila sve najbolje. Imam dve divne kćerke, muža iz snova i obožavaoce koji mi daju krila. Od muža, koji silno od mene želi da napravi domaćicu i kuvaricu, dobila sam kompletno opremljenu kuhinju sa svim elementima u crno-beloj kombinaciji i sa "svarovski" kristalima. Valjda misli da će kristali uticati na moj netalenat za kuvanje - rekla je Jelena Karleuša, koja je sutradan otišla na romantičnu večeru sa suprugom. Inače, obožavaoci popularne pjevačice su prethodne večeri, tačno u ponoć, uglas otpjevali pjesmu "Danas nam je divan dan", što je dodatno uzdrmalo Jelenine emocije i dovelo do toga da počne da plače, ali, naravno, od sreće! Pored njenih obožavaoca, u crnogorskom klubu "Trokadero", na rođendanu Jelene Karleuša bio je i Džej Ramadanovski, koji je, kada je saznao da je Jelena te noći napunila 32 godine, skinuo celofan sa kutije cigareta i upaljačem napravio prsten. U trenutku kada je Jelena pjevala pjesmu "Devojke vole dijamante", Džej je sa ponosom dragoj koleginici predao unikat kakav sigurno nema u svojoj kolekciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana