Od trača do istine: Tijana Stajšić ponovo sama

Glas Srpske
Od trača do istine: Tijana Stajšić ponovo sama

Iako je donedavno najavljivala vjenčanje sa svojim vjerenikom, političarem Vladimirom Jevtićem, bivša misica Tijana Stajšić je otprije neki dan ponovo sama, prenijeli su mediji u Srbiji.

- Svadba je bila najavljena za septembar, sve je teklo po planu, ali su njih dvoje ipak shvatili da su malo prebrzo krenuli u celu priču oko svadbe, venčanja... Došlo je i do nekih neslaganja između ovih nesuđenih mladenaca, tako da su odlučili da na neko vreme stave tačku na celu priču - rekao je izvor upućen u estradna dešavanja.

Podsjećanja radi, misica i bivša ukućanka "Velikog brata VIP", i ovaj visoki funkcioner Nove Srbije upoznali su se početkom godine, kada su i započeli vezu, poslije čega su vrlo brzo počeli da žive zajedno. Vladimir je tada najavio da će biti održano i crkveno i opštinsko vjenčanje, samo je ostalo da se dogovore u vezi sa restoranom u kojem će biti održano slavlje. Tijani je ostalo da odluči kakvu će vjenčanicu ponijeti, ali očigledno da, bar zasad, o tome neće morati da brinu jer, kako stvari stoje, od sudbonosnog "da" nema ništa.

Međutim, Tijana je negirala priče da je raskinula vezu sa svojim vjerenikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana