Od trača do istine: Tihi rat Cece i Jece

Glas Srpske
Od trača do istine: Tihi rat Cece i Jece

Uprkos tome što je Jelena Karleuša nedavno izjavila da nije primila nikakvu tužbu od Cece Ražnatović, folk diva i dalje stoji iza tvrdnji da je presavila tabak i tužila jednu koleginicu. Iako nije želela da joj pomene ime, pretpostavlja se da je Ceca mislila na J. K., koja joj je nedavno uputila otvoreno pismo, prepuno podrugljivih komentara.

- Niko me sa estrade nije nikada sudski tužio ni zbog čega, jer nisam nikog uvredila, ali ja sam podnela tužbe i tek ću da tužim. Ranije sam tolerisala mnoge stvari, ali više ne želim da gledam, slušam i ćutim - izjavila je Ceca. Inače, tihi rat između dvije pjevačice traje već skoro čitavu deceniju.

Jelena Karleuša je preko svog PR Zorana Birtaševića poručila da nije dobila nikakav poziv za sud.

- Ne znamo o čemu je reč. Iz medija smo saznali da je Ceca tužila Jelenu, ali ona nije dobila nikakav poziv, tako da ne znamo ništa o tome. Komentar će morati da sačeka da ona eventualno stigne - rekao je za "S medija portal" Birtašević.

Jelena Karleuša je u novembru prošle godine uputila Ražnatovićevoj otvoreno pismo, u kojem je bez imalo ustezanja prozvala folk pjevačicu za "mnoga zlodela".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana