Od trača do istine: Tatjana Vojtehovski sa kćerkom bez tajni

Glas Srpske
Od trača do istine: Tatjana Vojtehovski sa kćerkom bez tajni

Popularna voditeljka emisije "Trenutak istine" na TV Pink Tanja Vojtehovski u večernjem provodu često zaglavi duže od svoje ćerke, ali smatra da se roditelj ne mjeri žrtvama i odricanjima, već uspjesima djeteta. Tanja je do skoro provjeravala kad joj se kćerka noću vraća kući, a sad su se uloge obrnule. Voditeljka je jednom beogradskom magazinu izjavila:

- Bila sam pozvana na Tijanin rođendan i ostala do šest ujutru, svi smo zajedno đuskali. Vodila sam i ja nju na rođendan mog prijatelja koji je slavio "pola veka od čoveka", i upozorila je da ću se ponašati kao da ona nije tu, da ne misli da neću đuskati, skakati, popiti. Mislim da je velika dragocenost kad dete može da se ponaša kao da roditelj nije tu. Taj odnos bih poželela svim roditeljima. Ali ne bih ni ja bila ovakva osoba da nema Tijane. Nisam stroga, nema onoga "dok si pod mojim krovom biće kako ja kažem" - kazala je poznata voditeljka.

Ona je dodala da je zajedno sa kćerkom išla na koncerte "Red Hot Čili Pepersa" i "Fifti senta"...

- Tu sam se smorila, ali sam njoj sutradan opravdala izostanke u školi pošto je promukla od urlanja. Išle smo i na Madonu u Crnu Goru, na "Prodidži", gde sam mislila da ćemo bukvalno poginuti - otkrila je Tanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana