Od trača do istine: Taša zamijenila Natu

Glas Srpske
Od trača do istine: Taša zamijenila Natu

Nataši Taši Kojić nije bilo teško da prevali put od nekoliko stotina kilometara, koliko ima od Bostona do Njujorka, samo da bi prisustvovala teniskom meču Đoković – Viten u Njujorku.

Da je veliki zaljubljenik u tenis i da je nekada trenirala ovaj sport, već je poznato. Međutim, svi oni koji su u televizijskom prenosu pratili meč bili su i više nego iznenađeni kada su lijepu Kebinu ćerku uočili kako sjedi na počasnom mjestu u prvom redu, koje je obično rezervisano za članove najuže porodice igrača. Doduše, i za djevojke, vjerenice, ljubavnice… I kako to obično biva, istog trenutka su krenula nagađanja da između slavnog tenisera i plavokose pjevačice postoji nešto više od prijateljstva. Da zlo bude veće, Noletova djevojka Jelena Ristić tog dana nije bila na tribinama, što će zlonamjernicima vjerovatno poslužiti kao dokaz više da se između njih zaista nešto opasno krčka.

Podsjećanja radi, slična situacija desila se krajem aprila kada su na mastersu u Rimu, takođe u prvom redu, kamere snimile Natašu Natu Bekvalac, što je samo podgrijalo u to vrijeme ionako vrele priče o Natinoj navodnoj aferi sa najuspješnijim srpskim teniserom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana