Od trača do istine: Tanji Savić momak stigao iznenada

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanji Savić momak stigao iznenada

Nakon što je priznala da nije zadovoljna osvojenim drugim mjestom na Grand festivalu, folk pjevačica Tanja Savić otkriva da joj je, samo nekoliko časova poslije gostovanja u emisiji "Narod pita", osmijeh na lice vratio iznenadni dolazak iz Australije njenog momka Dušana.

- Za njega sam bila moralni pobednik i podržavao me je sve vreme. Rekao mi je da je odlučio da dođe jer sam mu veoma nedostajala i nije mogao više da izdrži bez mene. Pojavio se s osmehom i poklonima, a ništa mi nije vrednije od njegovog zagrljaja u kojem se osećam najsrećnije i najopuštenije na svetu. Iako će se zadržati tek nekoliko dana, dovoljno mi je što sam ga videla makar na čas jer sam ga izuzetno poželela. Njegova ljubav mi daje snagu i čini me najsigurnijom ženom na svetu - kazala je Tanja.

Mlada pjevačica nedavno se našla u žiži interesovanja i kada joj je direktor "Grand produkcije" Saša Popović javno zamjerio zbog toga što je žvakala žvaku pred kamerama.

- Istina je da to ne bih ponovila, ponajviše zbog sebe, ali mislim da se mnogima desilo da u žaru objašnjavanja zaborave da su emisiji koja ide uživo – kazala je dvadesetpetogodišnja Tanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana