Od trača do istine: Tanja Savić trudna

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanja Savić trudna

Mlada zvijezda "Granda" Tanja Savić ubrzala je vjenčanje jer nije željela da sačeka svadbu sa stomakom do zuba, pošto je, kako prenose pojedini mediji, u trećem mjesecu trudnoće sa svojim vjerenikom Dušanom Jovančevićem, biznismenom iz Australije.

- Tanja je nedavno otkrila ovu radosnu vest, i to ju je ubrzalo u planovima jer je želela da natenane organizuju svadbu. U prvom trenutku kad joj je lekar rekao da je trudna nije mogla da dođe sebi od šoka i uzbuđenja, uprkos tome što već izvesno vreme želi da se ostvari kao majka. Zasad su Tanja i Dušan odlučili da o toj temi ne pričaju za medije, već da uživaju koliko je moguće u radosnoj vesti. Dule je presrećan, samo o tome razmišlja i priča sa prijateljima, a šalje joj cveće skoro svaki dan. Već su počeli da razmišljaju i o imenu deteta, iako još ne znaju kog će pola biti. Tanjini roditelji Živana i Staniša su presrećni, a ona je odlučila da broj nastupa svede na minimum kako se ne bi previše zamarala, jer želi da maksimalno uživa u svojoj trudnoći, ali i da što bolje sa Duletom organizuje venčanje - rekao je izvor blizak ovom paru.

Pjevačica se još nije oglasila povodom ove informacije, a njena sestra Bilja kaže da nije ovlašćena da priča o toj temi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana