Od trača do istine: Tanja Savić tajno zaprošena

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanja Savić tajno zaprošena

Izgleda da je nedavno priznanje Tanje Savić da bi voljela da rodi sina, kojem će nadjenuti ime Strahinja ili Andrej, njenom momku Dušanu bilo sasvim dovoljno da donese jednu od najvažnijih životnih odluka - da zaprosi popularnu pjevačicu!

Istini za volju, tajno. Naime, kako prenose pojedini tabloidi, prije nego što je otputovao u daleku Australiju, Dule je skovao tajni plan, a sve sa ciljem da mlađanu "grandovku" još čvršće veže za sebe. Jer, za tri mjeseca, koliko će se on zadržati u zemlji kengura, Savićeva bi mogla da promijeni život iz korijena, a kamoli momka. A kako bi bio siguran da će ga Tanjica čekati dok se ne vrati s dalekog puta, dvadesetdevetogodišnji biznismen skoknuo je do prve zlatare, kupio "bulgari" prsten vrijedan nekoliko hiljada evra i zapucao u njen rodni Radinac.

- Dule je stvarno divan momak i baš se radujem što je zaprosio Tanju. Njeni roditelji ga prosto obožavaju, pa im je bilo i više nego drago kad je kleknuo i pitao je da li želi da se uda za njega. Ona je bez oklevanja pristala, pošto veruje da je upravo on čovek njenog života. Mama Živana i tata Staniša sutradan su nam se odmah pohvalili novostima - ispričao je komšija Savićevih, koji insistira na anonimnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana