Od trača do istine: Tanja Savić ne pomišlja na abortus

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanja Savić ne pomišlja na abortus

Da je mlada folk pjevačica Tanja Savić trudna, sad već znaju i vrapci na grani. Međutim, čim je saznala za ovu radosnu vijest, popularna pjevačica, sa svojim vjerenikom Dušanom Jovančevićem zaputila se u rodni Radinac nadomak Smedereva. Ona otkriva da ne pomišlja na abortus, već želi bebu.

Da je atraktivnu crnku informacija o prinovi zatekla potpuno nespremnu govori i podatak da je ona pred ljeto planirala da izbaci singl kojim će harati Crnogorskim primorjem.

Odmah po povratku sa američke turneje, folkerka je istog trenutka pozvala svog ginekologa, zakazala pregled i još sutradan saznala da je u blagoslovenom stanju.

- U prvom trenutku to je bio šok za mene. Jednostavno, nismo planirali prinovu, već smo želeli da stvari idu svojim tokom. Tek kad me je prošla početna začuđenost i neverica, počela sam da se radujem. Za razliku od mene Dule je istog trenutka, kada nam je doktor saopštio novosti, skakao do plafona od sreće. Ipak, nijednog momenta nisam pomislila na abortus. Grozim se svake pomisli na taj grešan čin i osuđujem sve žene koje pristaju na to. Presrećna sam što sam u blagoslovenom stanju jer je to najveći i najdragoceniji dar koji jedna žena može da dobije - izjavila je Savićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana