Od trača do istine: Tanja Savić femmes fatales

Glas Srpske
Od trača do istine: Tanja Savić femmes fatales

Atraktivna Tanja Savić još jedna je u nizu pjevačica koje čitavo ljeto provode u Crnoj Gori. Ona je posljednjih mjesec dana na moru smještena nadomak Budve, gdje će ostati sve do kraja avgusta zbog unaprijed ugovorenih tezgi.

Bez obzira na to što ispred apartmana ima bazen, zgodna crnka mnogo više preferira brčkanje u slanoj vodi, pa zbog toga koristi svaki slobodan trenutak da ode na neku od najpopularnijih crnogorskih plaža. Tako je prije nekoliko dana uhvaćena nadomak Svetog Stefana kako sunča zanosne obline u društvu nekoliko drugarica.

Obučena u atraktivni bijeli kupaći kostim, poznata "grandovka" je sve vrijeme mamila uzdahe brojnih muškaraca, koji nisu propustili priliku da je odmjere od glave do pete, a oni najhrabriji nisu štedjeli komplimente na račun njenog izgleda, što je Tanju očito mnogo zabavljalo.

Bilo je i onih koji su tražili brojeve telefona, nudili kule i gradove i htjeli da se žene  s njom, a s obzirom na to da Tanja već neko vrijeme nema dečka, nije isključeno da je neko od mnogobrojnih udvarača dobio priliku da se pokaže na djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana