Od trača do istine: Tajna veza Aleksande Bursać s kolegom

Glas Srpske
Od trača do istine: Tajna veza Aleksande Bursać s kolegom

Mlada pjevačica Aleksandra Bursać već mjesec i po dana je u ljubavi sa izvjesnim biznismenom Darkom, a kako prenose pojedini mediji, u posljednjih desetak dana njihova emotivna veza je na probi, jer ju dečko uhvatio kako se dopisuje sa kolegom Jocom Stefanovićem.

- Na rođendanu Darka Lazića, dok su svi slavili, Aleksandra se čitavo veče dopisivala sa nekim. Kada je razmenila više od deset poruka, dečko je posumnjao, pa je pitao ko je važniji od slavlja na kojem se nalaze. Mlada pevačica je isprva odgovorila da je poruke slala koleginici Mileni Ćeranić, ali je kasnije priznala kako se dopisivala sa Jocom, koji navodno ima neki problem, ali da ona o tome ne sme da priča - kazao je očevidac koji je bio na rođendanu.

Biznismen Darko je povjerovao svojoj djevojci da se sa Jocom samo "druži", pa je nastavio da je obasipa skupim poklonima. Nedavno joj je kupio "luj viton" tašnu, kao i skupocjeni "roleks", i ne sluteći da zgodna plavojka nikada nije ni prestala da se tajno viđa sa kolegom Jocom i to uglavnom kad joj je dečko u inostranstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana