Od trača do istine: Tačka na žestoku svađu Kaje i Tijane

Glas Srpske
Od trača do istine: Tačka na žestoku svađu Kaje i Tijane

Posljednja prepucavanja započela je Kaja, koja je baš fino tračala Tijanu rekavši za jedne novine da Tijana nema nijedan hit i da je njena pjesma "Mazohista" slušanija od cijelog Tijaninog albuma, a da joj jedino pristaje da svira violončelo, pošto joj po gabaritu odgovara.

Naravno, Tijana tu nije ostala dužna, pa je Kaji vrlo rado odgovorila u emisiji "Arena 13", između ostalog, rekavši da Kaji za nekoliko godina preostaje samo još da igra uz šipku. Dakle, bilo je to baš surovo i činilo se da se strasti neće smiriti, bar ne skoro. No, nisu prošla ni četiri mjeseca od ovog žestokog sukoba, a dvije pjevačice su, kako fotografije od ovosedmičnog ludog provoda u klubu "Stefan Braun" govore, izgleda postale skoro pa najbolje drugarice. Pjevačice su se pomirile te večeri i spojile lijepo i korisno.

Poznatu makedonsku pjevačicu nedavno je tračala i denserka Slađana Delibašić. One su zaratile u rijalitiju "Parovi" kada je bivša supruga Đoleta Đoganija počela da sumnja da između njene koleginice i njenog momka Igora Matića postoji nešto više od prijateljstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana