Od trača do istine: Svađe i ogovaranja na Farmi

Glas Srpske
Od trača do istine: Svađe i ogovaranja na Farmi

Drugi serijal "Farme" za sada je u znaku svađe između Zorice Brunclik i Miloša Bojanića, pa se gotovo svakodnevno javljaju njihove estradne kolege koje ogovaraju i blate jedno ili drugo. Tako je folkerka Mina Kostić ocijenila da je Zorica vrlo nadmena i arogantna, i kaže da bi joj rado očitala bukvicu.

Mina bi se sada rado pridružila ekipi na "Farmi", iako do sada nije imala takvu želju.

- Zvali su me nekoliko puta, ali zbog raznih obaveza nisam mogla da prihvatim. Sad se sve više mislim da to i nije tako loše. Pričala sam sa Nadom Topčagić da uđemo zajedno, a ona mi kaže da se plaši Zorice Brunclik - rekla je Mina za jedan beogradski tabloid.

Ona se na to odmah nadovezala:

- Ma, što bi se plašila nje? Mada, strašno me nervira njeno ponašanje. Kao od svih kolega traži da je oslovljavaju sa vi, a ona jede i punih usta nešto priča. Nadmena je preterano i sve ostale farmere gleda sa visine. Pa ako si već ušao na imanje, svi ste isti, ne može tako. Ja sam skroz iskrena i bez dlake na jeziku, zbog čega sam se nekoliko puta i opekla u životu, ali šta ću, takva sam, a takva bih bila i na "Farmi", zaključila je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana