Od trača do istine: Susret Nataše i JK bez pozdrava

Glas Srpske
Od trača do istine: Susret Nataše i JK bez pozdrava

Susret dvije najpoznatije plavuše u Srbiji, pop dive Jelene Karleuša i njene koleginice Nataše Bekvalac, obilježila je situacija u kojoj je "panonska barbika" prošla pored koleginice Jelene, a da joj se nije javila.

- Susret se desio u četvrtak uveče na proslavi godišnjice novosadskog kluba "Studio 54". Dok je Jelena Karleuša sedela u parkiranom automobilu pred klubom, Nataša Bekvalac je davala intervju na samo dva metra udaljenosti. Kada je završila sa davanjem izjave, Nata je prošla pored automobila u kom je Jelena telefonirala i sigurno je videla, ali joj nije ni mahnula - ispričao je za beogradsku štampu jedan od gostiju pomenutog kluba.

Ovaj neimenovani izvor je dodao da njih dvije tokom večeri, nisu prišle jedna drugoj niti su pričale, ali je interesantno to što je Nataša ustala da igra uz "Insomniju".

- Obe su ostale do ranih jutarnjih časova i bile su u zasebnim separeima, svaka sa svojim društvom, ali veoma blizu. Međutim, ipak nije došlo do druženja pa ni do nekog ljubaznog pozdrava, prosto su ignorisale jedna drugu - završio je svoju priču jedan od gostiju novosadskog kluba "Studio 54".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana