Od trača do istine: Superluksuz za Seku i vjerenika Veljka

Glas Srpske
Od trača do istine: Superluksuz za Seku i vjerenika Veljka

Folk zvijezda i jedna od najpopularnijih pjevačica na srpskoj estradi Seka Aleksić nedavno se sa vjerenikom Veljkom Piljkićem uselila u svoju konačno završenu velelepnu kuću u Staroj Pazovi, prenose pojedini mediji i navode da kuća, ili bolje rečeno superluksuzna vila vrijedi oko pola miliona evra.

Mediji otkrivaju da je Sekino velelepno zdanje opremljeno firmiranim pokućstvom, te da je samo za kupatilo smješteno u jednoj od kula kuće pjevačica iskeširala oko 50.000 evra.

U prizemlju su prostrani dnevni boravak, ogromna trpezarija, kuhinja i gostinsko kupatilo. Na spratu se nalaze samo dvije sobe, kao i veliki garderober i kupatilo od čak 40 kvadratnih metara. Cijela kuća popločana je skupocjenim granitom boje slonove kosti.

Kako saznaju i prenose pojedini tabloidi i Internet portali, pjevačica najviše vremena provodi u bogato opremljenoj teretani, gdje marljivo vježba pod budnim okom svog vjerenika i, kako kažu upućeni, prvi rezultati se već vide. Seka će uz novi album promovisati i novu liniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana