Od trača do istine: Sukob Lepe i Stojana

Glas Srpske
Od trača do istine: Sukob Lepe i Stojana

Došlo je do prvog, ozbiljnog, sukoba u rijalitiju "Dvor". Reper MC Stojan je uspio da uvrijedi legendarnu pjevačicu Lepu Lukić rekavši da joj treba "pastuv". Lepu je uvrijedilo što je takva izjava stigla od nekoga ko može da joj bude unuk.

Kada je to čula, Lepa (71) nije mogla da dođe sebi i dobro je Stojanu očitala bukvicu.

- Već danima ovde se zezam sa vama, zezam se zbog vas, zbog sebe, umesto da pijem lekove. Sve sam prihvatila i vašu šalu, i vaše bubice, ni šta vam ne zameram. Prihvatila sam sve što se dešava oko mene. Ali tako nešto da mi kažeš... Pa ja imam godina toliko da dva puta mogu da ti budem majka - uvređena je bila Lepa, a Stojan je pokunjeno pokušavao da joj objasni da je shvatio da je pogriješio. Ali svi napori da se izvini su bili uzaludni, Lepa se nije dala.

- Oprostila sam ja tebi, ali nisam zaboravila. Ti si za mene sada ad akta. Nemoj mi se više obraćati, niti se šaliti sa mnom . Nema potrebe da komuniciramo - kazala je Lepa.

Nekrunisana kraljica narodne muzike, neposredno pred ulazak na "Dvor", gdje će se boriti za nagradu od 50.000 evra, demantovala je glasine pojedinih tabloida da su glavni razlog njenog ulaska u rijaliti veliki kockarski dugovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana