Od trača do istine: Stoja tjera po svome

Glas Srpske
Od trača do istine: Stoja tjera po svome

Folk pjevačica Stoja Novaković nastavila je da oblači miniće uprkos tome što joj je prvi čovjek "Granda" Saša Popović zabranio da se u takvom izdanju pojavljuje na televiziji.

Ona je prilikom gostovanja u emisiji "Petkom u dva" na TV Pink sve vrijeme povlačila plavu haljinicu prema koljenima, a kad su joj grudi poletjele napolje, onda i prema ramenima.

Mada joj je Saša Popović, pošto je prelomio da je vrati u "Grand", strogo zabranio da se ubuduće pojavljuje u kratkim suknjama, Stoja i dalje tjera po svome. U Pinkovom studiju s njom su gostovale Marta Savić i Mia Borisavljević, koje su se slatko ismijale gledajući je kako na podijumu muku muči da pokrije pozadinu i zaustavi svoje poprsje da ne sklizne preko dekoltea. Pjevala je "Do gole kože", pa je ovakav njen imidž odslikao pjesmu baš kako treba.

Mnogim muškarcima sve to bilo je veoma simpatično, ali je sasvim izvjesno da jednom nikako nije. Kako će Saša Popović presuditi, tek će da se vidi, ali ako se uzme u obzir činjenica da se Stoja oglušila o njegovu naredbu, nema sumnje da će dobro razmisliti o tome da li za nju i dalje ima mjesta u "Grandu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana