Od trača do istine: Sneki osigurala noge

Glas Srpske
Od trača do istine: Sneki osigurala noge

Pjevačica Snežana - Sneki Babić osigurala je noge na nevjerovatnih milion dolara! Kako prenose pojedini tabloidi, to je učinila nedavno, u njemačkoj ispostavi jedne o najpoznatijih svjetskih osiguravajućih kuća "Lojd" i tako zvanično zaštitila svoj "najduži adut" od cijelih 125 centimetara.

- Oduvek mi je pričanje o ciframa bilo neumesno, naročito sada, u vreme ekonomske krize. Svaka investicija u životno osiguranje, pa makar i pojedinih delova tela, ulaganje je u ličnu bezbednost i način da se zaštitite od neizvesne budućnosti. Na svoje noge sam uvek bila ponosna, a koliko one vrede, procenite sami - uz osmijeh je prokomentarisala Sneki, ne želeći da otkrije tačnu sumu.

Međutim, izvor blizak atraktivnoj pjevačici tvrdi da je milion dolara stvaran iznos i otkriva kako je zapravo došlo do toga da se Babićeva odluči na ovaj potez.

- Jedno udruženje iz Srbije podnijelo je kandidaturu da njene noge uđu u Ginisovu knjigu rekorda, jer su po dužini vrlo blizu nogama Svetlane Pankratove, aktuelne rekorderke. Odmah potom Sneki je odlučila da ih osigura u "Lojdu" na milion dolara - ispričao je neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana