Od trača do istine: Slavica Ćukteraš povukla tužbu protiv Tanje Savić

Glas Srpske
Od trača do istine: Slavica Ćukteraš povukla tužbu protiv Tanje Savić

Folk pjevačica Slavica Ćukteraš povukla je tužbu protiv koleginice Tanje Savić u kojoj je potraživala tri miliona dinara na ime odštete za nanijetu duševnu bol, te klevete da je, uslovno rečeno, slučaj za psihologa, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

Da se odluči na ovakav korak, poznatu pjevačicu je natjeralo saznanje da joj je koleginica Tanja u drugom stanju, pa je, kako tvrde njeni prijatelji, bez razmišljanja pozvala advokata i rekla mu da odustane od suđenja.

- Kada je Slavica od kolega čula da je Tanja trudna, a to kasnije i pročitala u novinama, bez razmišljanja je okrenula broj svog advokata. Bila sam sa njom kada je to uradila, tako da mogu o tome da pričam sa sigurnošću. Da se razumemo, njoj ne pada na pamet da se pomiri sa Tanjom i oprosti joj sve što je o njoj izjavljivala, ali ne bi volela da se njena koleginica trudna povlači po sudovima, već kaže da bi trebalo da uživa u blagoslovenom stanju i sreći zbog rođenja deteta. Ovo vam je samo još jedan pokazatelj da njoj nikada i nije bilo stalo do novca, već samo do zadovoljenja pravde - izjavila je bliska prijateljica atraktivne pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana