Od trača do istine: Slađu rasplakao Igor

Glas Srpske
Od trača do istine: Slađu rasplakao Igor

Denserka Slađa Delibašić rasplakala se u rijalitiju "Parovi" jer stalno ratuje sa izabranikom Igorom Matićem i više ne želi da bude u vezi s njim. Ona je na žurki u luksuznoj kući otvorila dušu Tihomiru Arsiću i njegovoj supruzi Jeleni, govoreći da je sramota, jer joj se cijeli Beograd smije zbog stalnih Igorovih prevara.

- Ceo Beograd mi se smeje zbog Igora, jer me stalno vara. Svi misle da sam guska, ne mogu više to da trpim. A on priča o nekoj neizmernoj ljubavi prema meni. Kakva je, bre, to ljubav kad svakog dana varaš onoga koga voliš - kroz suze je govorila pripita Slađa, dok je Tihomir Arsić pokušavao da je utješi.

Pojedini beogradski tabloidi prenose da Igor Matić već duže vrijeme ima djevojku koja živi u Novom Beogradu i kod koje on provodi vrijeme kad nije kod denserke.

Naime, kako otkriva neimenovani izvor, kada se on i bivša gospođa Đogani posvađaju, biznismen pokupi svoje prnje i ode kod druge djevojke, pa tako u krug. Matić čak i ne krije da je u paralelnoj vezi, jer je već nekoliko puta u rijalitiju "Parovi", u kom se nalazi sa jednom od svojih djevojaka, priznao da voli žene i da bi želio da posjeduje harem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana