Od trača do istine: Slađu muči depresija

Glas Srpske
Od trača do istine: Slađu muči depresija

Umjesto da poslije puna četiri mjeseca provedena u rijalitiju "Parovi" uživa u društvu kćerki i momka Igora Matića, koji je sa njom boravio u luksuznoj kući, Slađana Delibašić osjeća se gore nego ikada! Naime, kako prenose pojedini beogradski mediji, denserka nikako ne može da preboli to što su pobjedu i ček na 250.000 evra odnijeli Zorica Dukić i Miloš Vuković, a ne ona i Igor.

- Zbog manje od dva procenta glasova izgubila je toliku sumu novca. Teško joj je i zbog činjenice da je toliko vremena provela bez porodice, u "zatvoru" i da je za sve dobila jedno veliko ništa. Neraspoložena je, odbija hranu, izbegava prijatelje i razgovore o bilo čemu. I ranije je s vremena na vreme uzimala tablete za smirenje, ali sada ih pije u enormnim količinama. Sve ovo moglo bi znatno da se odrazi na njeno zdravlje ukoliko smesta ne promeni način života - otkriva Slađina prijateljica.

Podsjećanja radi, "Parovi" su završeni u subotu uveče, a pobjedu su odnijeli Zorica Dukić i Miloš Vuković koji su osvojili 50,75 odsto, dok su Slađa i Igor takmičenje završili sa 49,25 odsto glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana