Od trača do istine: Slađin povratak staroj ljubavi

Glas Srpske
Od trača do istine: Slađin povratak staroj ljubavi

Pjevačica Slađana Delibašić planira da se poslije završetka rijaliti šoua "Parovi", u kome se trenutno nalazi sa svojim sadašnjim momkom Igorom Matićem, vrati bivšem momku Nikoli Sanduloviću, saznaju mediji u Srbiji. Prema priči njenih bliskih prijatelja, poznata denserka, koja je prije neki dan optužila Tijanu Dapčević da flertuje s njenim sadašnjim izabranikom Igorom Matićem, nikada nije preboljela Sandulovića, sa kojim je bila u višegodišnjoj vezi.

- Slađa pati za Nikolom, to je sigurno. Kao što svi možemo da vidimo, nju Igor strašno nervira i ona non-stop plače u rijalitiju. Jeste ona jednim delom nesrećna zbog Igorovog ponašanja, ali mnogo više zbog toga što pored sebe nema onog pravog, odnosno Nikolu - kaže izvor blizak atraktivnoj crnki.

Kad je nedavno izašla iz "Parova" na jedno veče, jednoj prijateljici je kazala da će potražiti bivšeg šefa obezbjeđenja Zorana Đinđića i pokušati da obnovi vezu s njim.

- Meni su Slađa i Igor super par. Mislim da su to neki njeni trenuci slabosti. Što se svega ostalog tiče, stvarno nemam nikakav komentar - rekao je Nikola Sandulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana