Od trača do istine: Slađana u depresiji

Glas Srpske
Od trača do istine: Slađana u depresiji

Pjevačica Slađana Delibašić nije znala da će njen bivši suprug dobiti i četvrto dijete, sve dok joj u posjetu nisu došle kćerke, koje su joj otkrile da je Vesna Đogani trudna, poslije čega se denserka povukla u sebe.

Pojedini tabloidi su javili da je ona kćerkama prepričala da je sanjala da je supruga njenog bivšeg muža u drugom stanju, na šta su joj djeca klimnula glavom i potvrdila da je san istinit. U početku je djelovala iznenađeno i prokomentarisala da joj je drago, a kasnije shvatila o čemu se radi.

- Baš lepo. Tako treba. A, baš sam to sanjala. Super - prokomentarisala je bivša žena Đoleta Đoganija. Prvo se smijala i pokazala da joj je drago zbog lijepih vijesti, ali njene kćerke su, kasnije kazale da će to nju vjerovatno rastužiti.

- Nije ona zavidna, ona želi tati sve najbolje, ali je logično da joj nije baš svejedno - rekle su Slađine i Đoletove kćerke. Delibašićeva je poslije saznanja da u porodicu Đogani stiže još jedan član izašla sa Silvijom i Manuelom u dvorište, gdje su malo ćaskale, a zatim, kada ih je ispratila iz vile, totalno se povukla, ni sa kim nije pričala i bila je veoma zamišljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana