Od trača do istine: Slađa tjera nesanicu

Glas Srpske
Od trača do istine: Slađa tjera nesanicu

Pjevačica Slađana Delibašić riješila je da stane na put nesanici, pa je nedavno iz Amerike naručila četiri kompleta "čudotvorne" posteljine sa magnetima koja košta 400.000 dinara! Prema pisanju pojedinih medija, bivša Đoganijeva supruga već duže vrijeme muči muku sa nesanicom, pa je na nagovor dobre prijateljice riješila da spas potraži u "magičnoj" posteljini.

Slađa je potvrdila da je kupila četiri kompleta posteljine i da je firma koja se bavi distribucijom ovih proizvoda organizovala prezentaciju u njenoj kući. Objasnila je da je riječ o magnetima koji se stavljaju u posteljinu i jastučnicu i koji poput akumulatora upijaju negativnu energiju, a tokom noći se čovjeku obnovi čitava aura. Dodala je da joj nije žao što je za svaki komplet posteljine dala 100.000 dinara.

- S obzirom na to da duže vreme loše spavam, odlučila sam da uložim novac u ovako nešto. Istina je da cena nije niska, ali mi nije žao što sam toliko platila, jer sam dala novac za nešto što je dobro za moju decu i mene. Čim se uverim u efekte ovog proizvoda, preporučiću ih svojim prijateljima i kolegama sa estrade - izjavila je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana