Od trača do istine: Slađa povećava grudi

Glas Srpske
Od trača do istine: Slađa povećava grudi

Pjevačica Slađana Slađa Delibašić uskoro će moći da se pohvali novim grudima! Kako prenose mediji u Srbiji, poput većine koleginica, dens pjevačica nije uspjela da odoli čarima estetske hirurgije, pa je poslije mnogo godina izbjegavanja susreta sa plastičarem ipak odlučila da poveća poprsje za jedan broj.

Bivša žena Đoleta Đoganija bila je jedna od rijetkih pjevačica koja do sada nije imala nijednu korekciju na svom tijelu, ali poslije pumpanja grudi i ona će ući u klub "obožavalaca silikona".

- Tačno je da ću uskoro staviti silikone. Grudi su jedini deo tela koji sam želela da promenim, pa ću jako brzo otići kod estetskog hirurga. Već sam razgovarala sa doktorom o terminu intervencije. Problem su mi treninzi kojih ne mogu tako lako da se odreknem, ali pošto sam rešila da korigujem poprsje, nekako ću izdržati - izjavila je Slađa.

Nešto ranije ona je jednom tabloidu izjavila da ne broji kalorije i da jede sve što poželi. U hrani naročito uživa noću, ali ne brine za kilograme, jer vitku liniju održava svakodnevnim vježbanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana