Od trača do istine: Silviju Nedeljković ostavio momak

Glas Srpske
Od trača do istine: Silviju Nedeljković ostavio momak

Mladu pjevačicu Silviju Nedeljković ostavio je njen momak Saša Stamenković, golman Crvene zvezde, prenijeli su pojedini mediji, pozivajući se na izvore bliske pjevačici!

Razlaz je uslijedio nekoliko dana nakon što je u medijima objavljena informacija da je pjevačica u tajnoj vezi s kolegom Sašom Kaporom.

- Stamenković nije obraćao pažnju na govorkanja o susretima njegove drage s kolegom, ali samo neko vreme. Pošto se priča pojavila u medijima, u Saši se prelomilo! Svađa je bukvalno trajala satima! Već danima nisu u kontaktu, a kako stvari stoje, šanse za pomirenje su minimalne - naveo je izvor blizak Silviji.

U pokušaju da odbrani svoju prijateljicu, ovaj izvor je dodao:

- Istina je da su i ranije sevale ljubavne varnice između Silvije i Kapora, ali nikada to nije bilo ništa ozbiljno. Istina je i da su se u poslednjih mesec dana viđali češće nego obično, ali, ipak, nikada nisu uhvaćeni na delu, pa je neumesno tvrditi da su ljubavnici!

Inače, doskora se pominjalo samo da golman vara pjevačicu. Ona nikada nije reagovala na te priče, a nije ni na ovu. Sve što je kazala bilo je: Nemam komentar na vašu informaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana