Od trača do istine: Silikoni Tijane Dapčević po nagovoru

Glas Srpske
Od trača do istine: Silikoni Tijane Dapčević po nagovoru

Mada je dugo odolijevala sve rasprostranjenijem trendu odlaska kod estetskog hirurga, Tijana Dapčević će, po svemu sudeći, već na jesen premijerno pod nož! Popularnu pjevačicu, naime, suprug Milan već dugo nagovara da ugradi silikone, što je ona poslije višemjesečnog premišljanja u načelu prihvatila. Ali, treba sačekati septembar i definitivan razvoj situacije.

- Poštujem svakog ko ima hrabrosti da se na taj način bavi svojim izgledom i u tome ne vidim ništa loše. Kada mi dude budu kao palačinke, kupiću sebi nove. Smatram da za sada nema potrebe za tim, mada me Milan uveliko forsira da ugradim silikone. Šta da vam kažem kad mi je već i doktora našao - izjavila je kroz smijeh svojevremeno pjevačica.

Za razliku od svoje mlađe sestre Tamare, koju je majka priroda u predjelu grudnog koša obdarila pošteno, ako ne i pretjerano, Tijana baš i nema čime da se pohvali. Istini za volju, pop zvijezda nikada i nije igrala na kartu fizičkih atributa i seksepila, ali je, ponajviše zbog svoje konstitucije, oduvijek maštala o većim grudima. Ako je vjerovati onima koji tvrde da su dobro upućeni u pjevačicin privatni život, ona je prije par godina već bila na korak od ugradnje silikona, ali se uplašila, ispostavilo se kasnije - neosnovane priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana