Od trača do istine: Severina želi da zasjeni Kejt

Glas Srpske
Od trača do istine: Severina želi da zasjeni Kejt

Pjevačica Severina Vučković je naprosto oduševljena vjenčanicom koju je nosila Kejt Midlton kad je rekla sudbonosno "da" britanskom princu Vilijamu i najavila da će njena ipak biti za nijansu ljepša.

Ako to "ljepša" podrazumijeva svu raskoš kojom je odisala princezina svilena haljina boje slonove kosti sa gornjim dijelom od ručno rađene čipke i šlepom dugim 2,17 metara, onda će Severinin vjerenik i srpski "kralj bakra" Milan Popović sigurno iskeširati koju hiljadarku više od onih 285.000 evra, koliko je kraljevska porodica platila modnoj kući "Aleksandar Mekvin" za ovo djelo Sare Barton.

Nedavno je na društvenoj mreži "Tviter" osvanuo status buduće srpske snajke, u kom je pisalo: "Predivna vjenčanica koju nosi Kejt na dan njenog vjenčanja."

Iako je naglasila da nema profil na "Tviteru", već da neko piše statuse pod njenim imenom, Severina je ipak potvrdila da ima identično mišljenje kao "lažna Severina".

- Mlada je prelijepa, a haljina je fascinantna. Ipak moja će biti za nijansu ljepša - rekla je uvijek raspoložena Severina. Međutim, njen menadžer Tomica Petrović sve ovo je demantovao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana