Od trača do istine: Severina prevarila Natašu Bekvalac

Glas Srpske
Od trača do istine: Severina prevarila Natašu Bekvalac

Hrvatska pjevačica je preko noći odustala od dugo najavljivanog dueta sa srpskom koleginicom. Neka čeka Nataša Bekvalac! Severina Vučković naprasno je otkazala snimanje dueta sa srpskom koleginicom. Dugo najavljivani duet dvije atraktivne pjevačice neće biti realizovan, jer je Hrvatica izračunala da joj tako nešto trenutno nije potrebno.

Njihova saradnja pompezno je najavljivana i ovjekovječena na zajedničkoj večeri u jednom beogradskom restoranu, poslije čega je Nata gostovala na Severininom koncertu u "Beogradskoj areni". Na Seve i Natu najveći pritisak napravio je menayer Raka Marić, koji je insistirao da se ovaj megaduet realizuje.
- Seve je preko noći otkazala snimanje - kaže naš izvor blizak Raki Mariću i dodaje:

- To je iznerviralo Natašu, koja je munjevito pronašla "rezervnog igrača" u Emini Jahović. Dogovor između njih dvije je brzo postignut, a uskoro će snimiti i spot u Istanbulu.


Tomislav Petrović, menayer hrvatske pjevačice, nije želio da komentariše razloge zbog kojih je njegova pulenka otkazala snimanje, a za komentar nije bila raspoložena ni supruga Dače Ikodinovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana