Od trača do istine: Severina i Milan prave plan za svadbu

Glas Srpske
Od trača do istine: Severina i Milan prave plan za svadbu

Hrvatska pjevačica Severina Vučković i srpski biznismen Milan Popović za kratko vrijeme su se toliko zbližili i sigurni su u svoju ljubav da već za jesen planiraju svadbu, saznaju pojedini mediji od izvora bliskog ovom paru.

- Seve i Milan su prije nekoliko dana razgovarali i počeli su da prave planove da svoju vezu krunišu brakom na jesen - kaže neimenovani izvor.

- S obzirom na to da Milan ima ličnog astrologa kojeg slijepo sluša, on ga je odmah angažovao kako bi provjerio da li je Severina prava osoba za njega. Poslije urađenih uporednih horoskopa astrolog je Popoviću toplo preporučio hrvatsku pjevačicu za njegovu izabranicu. Severina, koja je rođena u znaku Bika, idealna je kombinacija za Milana, koji je rođen u znaku Vage. Kako srpski biznismen slijepo vjeruje u astrologiju upitao je svog ličnog savjetnika kada je najbolje vrijeme da se oženi i pošto je odgovor bio da je to jesen ove godine, odmah je sa Seve počeo da kuje planove za vjenčanje, koje će biti najspektakularnije ikada na ovim prostorima. Prema prvobitnim planovima, njihova svadba će po glamuru nadmašiti onu koju su imali Sandra i Andrej Meljničenko - objašnjava izvor blizak zaljubljenom paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana