Od trača do istine: Seve se razgolitila

Glas Srpske
Od trača do istine: Seve se razgolitila

Otkada je uplovila u vezu sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem Severina Vučković se našla u centru pažnje javnosti, a novostečenu popularnost iskoristila je da snimi reklamu za jedan hotelski i bazenski kompleks u Sloveniji.

U spotu koji podsjeća na scene iz filma "Bal na vodi" Seve je pokazala fizičke atribute koji su joj pomogli da zavede srpskog biznismena, pa će tako Severinini obožavaoci širom bivše Jugoslavije moći da uživaju u prizorima u kojima se Vučkovićeva u provokativnom crvenom kupaćem kostimu brčka u bazenu.

Inače, odmah poslije promocije spota, Seve je sa svojim izabranikom Milanom otputovala u Budimpeštu, gdje su odsjeli u jednom od najekskluzivnijih hotela i proveli vikend.

Kako su prenijeli pojedini mediji, menadžment hotela je po isteku radnog vremena otvorio akva park koji se nalazi u sklopu hotela samo za njih dvoje. Ali Seve je imala peh i zaradila veliku modricu na lijevoj nozi spuštajući se niz tobogan. Međutim, to je nije omelo da u jednom od poznatih budimskih restorana već sljedeće večeri zaigra čardaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana