Od trača do istine: Seve kopirala frizuru svog dragog

Glas Srpske
Od trača do istine: Seve kopirala frizuru svog dragog

Pop pjevačica Severina Vučković, o kojoj se u posljednje vrijeme nadugačko i naširoko pisalo zbog veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, toliko je oduševljena frizurom svog izabranika da je odlučila da se ošiša kao on.

Do tog zaključka došli su novinari koji su se pojavili na konferenciji koja je održana u Zagrebu povodom Severininog koncerta ugledavši pjevačicu sa frizurom koja neodoljivo podsjeća na onu kakvu ima srpski kralj bakra. Jedina razlika je u tome što pjevačica ima malo dužu verziju Milanove frizure i što joj je na konferenciji svaka dlaka bila na svom mjestu, za razliku od Milana, koji voli da ide razbarušene kose.

Koliko je ozbiljna veza sa biznismenom Popovićem govori i činjenica da se odnedavno javlja i na lični telefon svoje voljene djevojke. Međutim on za medije ne želi mnogo da otkriva o svojoj vezi sa hrvatkom pjevačicom.

- Severina i ja nemamo šta da kažemo o našem privatnom životu. Niko od nas ništa nije izjavljivao - kaže Milan, a na podsećanje da je Severina za pojedine hrvatske medije izjavila kako joj je Milan rekao da je voli više od aviona kratko je rekao da su to stvari koje nisu smjele da budu objavljene, a ipak su dospjele u javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana