Od trača do istine: Sergej Trifunović stavio tačka na romansu sa Anom

Glas Srpske
Od trača do istine: Sergej Trifunović stavio tačka na romansu sa Anom

Popularni glumac Sergej Trifunović prije dvije nedjelje stavio je tačku na romansu sa dvadesetdvogodišnjom studentkinjom Fakulteta za medije i komunikaciju Anom Vučelić.

Iako su mnogi vjerovali da je šarmantna brineta pronašla magičnu formulu kojom bi zadržala ovog neizlječivog zavodnika, takve pretpostavke pokazale su se kao netačne. Prema riječima ljudi bliskih ovom paru, kćerka bivšeg visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, od prvog susreta uspjela je da osvoji srce ovog tridesetsedmogodišnjeg šarmera pa je mnogima djelovalo kako njihovu ljubav niko i ništa ne može da pokvari.

Međutim, prema pisanju magazina "Stori", idiličnu ljubavnu romansu prije tri mjeseca počele su da narušavaju sitne razmirice koje su vremenom postajale sve jače i razornije. Shvativši da se njihove emocije gase poslije deset mjeseci veze, Vučelićeva i Trifunović odlučili su da se rastanu i da svako nastavi svojim putem. Raskid je, kako tvrde njihovi prijatelji mnogo teže pao Ani nego Sergeju. Ona je navodno ubrzo utjehu za ljubavne jade pronašla u drugom mladiću, djelimično i zbog toga što se nadala da će njena nova romansa Sergeja učiniti ljubomornim. Ali, on je izgleda smireno prihvatio tu činjenicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana